Software hoort geen tijd te kosten.

Hi, ik ben Koen Pardoen en ik help je jouw tijd terug te winnen. Werk efficiënter met de juiste software, terwijl ik de IT voor je regel.

Samenwerking digitaal
Samenwerking digitaal Gmail Google Drive Notion Office365 OneDrive SharePoint Teams

Waarom kiezen voor IT Consultancy?

Omring jezelf met software die je bedrijf laat groeien.

Ik help je slimmer werken door advies te geven over welk softwarepakket het beste bij jouw bedrijf past en help je deze in gebruik te nemen. Ik zorg ervoor dat je tijd hebt om aan je bedrijf te werken en niet je IT. Met de juiste software verbeter je de klantgerichtheid en werk je efficiënter samen met collega's.

Makkelijk in gebruik
Geen omkijken naar e-mail instellingen of opslaglimieten. Gewoon inloggen en direct door met wat écht belangrijk is.
Efficiëntere samenwerking
Je kunt tot 30% tijd besparen door eenvoudig documenten, spreadsheets en presentaties te delen en samen te werken in real-time.
Altijd up-to-date
Geen verouderde kopieën van documenten meer. Met je werkomgeving in de cloud werk je altijd met de meest recente versie, waar je ook bent.

Ik help je groeien doormiddel van

Advies gesprekken

Weet je niet welke software je nodig hebt? Ik adviseer je over de beste keuze voor jouw bedrijf. Software biedt structuur, verbetert teamwork en optimaliseert processen, zodat je efficiënter werkt en meer inzicht krijgt.

Meer informatie

Maatwerk Oplossing

Ieder bedrijf is uniek. Daarom kijken we samen naar een op maat gemaakte softwareoplossing die perfect aansluit op jouw behoeften. Geen gedoe, maar precies wat je nodig hebt.

Meer informatie

IT Support

Heb je geen IT’er in huis? Geen probleem! Met de strippenkaart bied ik je de mogelijkheid om voordelig IT-support op afroep in te schakelen. Betaal alleen voor wat je gebruikt, precies wanneer je het nodig hebt.

Meer informatie

Laten we kennismaken ☕️

Zet de eerste stap en plan een bakje koffie via de "Afspraak maken" knop.

Samen kijken we naar jouw behoeften en welke software daar het beste bij aansluit. We bespreken ook hoe ik je IT-omgeving efficiënter kan maken. Het gesprek is een laagdrempelige manier om te verkennen wat ik voor jou kunnen betekenen. Geen verplichtingen, gewoon even sparren!