Computer en laptop

Is je computer of laptop een bron van ergernis geworden, of wil je gewoon alles uit je nieuwe apparaat halen? Bij Digitaal Actief zijn we er om je te helpen, of je nu op locatie bent of online. Ontdek hoe we je kunnen bijstaan en je digitale ervaring kunnen verbeteren met onze diensten.

Computer gebruiksklaar maken

Een nieuwe computer kan in het begin wat wennen zijn. Programma’s lijken verdwenen en belangrijke bestanden moeten worden overgezet. Daarom helpen we graag bij het installeren van het office pakket, zorgen we voor de overdracht van belangrijke data en koppelen we het apparaat aan jouw internetverbinding. Op die manier maken we jouw nieuwe computer snel weer vertrouwd.

Vastlopende computer repareren + herinstallatie

Heeft jouw computer last van haperingen of vertoont het kuren? We zorgen ervoor dat jij weer ongestoord kunt werken. Of het nu gaat om het oplossen van specifieke problemen of het geven van een frisse start aan jouw systeem.

Windows installaties en upgrades

Wil je een nieuwe computer gereed maken, jouw oude computer een frisse start geven of juist upgraden naar de nieuwste versie? We kunnen je hiermee helpen door een originele installatie uit te voeren. Op die manier zorgen we ervoor dat jouw apparatuur optimaal presteert en helemaal up-to-date is.

Opschonen + backup

Heeft je computer weinig ruimte over of lijkt hij erg traag te werken? Geen zorgen! We maken een backup van je belangrijke bestanden en zullen vervolgens de overbodige programma’s en onnodige bestanden opschonen, met als resultaat dat jouw computer weer als nieuw aanvoelt.

Virussen en malware verwijderen

Virussen, we zijn er allemaal bekend mee, maar hoe weet je zeker of jouw computer veilig is? Als je twijfels hebt over de veiligheid van jouw computer of gewoon een routinecontrole wilt uitvoeren, nemen wij graag jouw computer onder de loep. Zo zorgen we ervoor dat je met een gerust hart kunt blijven werken en surfen op het web.

Installatie van softwarepakketten

In de hedendaagse wereld gebeurt bijna alles online, inclusief de aanschaf van verschillende softwarepakketten. We helpen je graag bij het verkrijgen en installeren van nieuwe programma’s, zoals Microsoft Word, Outlook, Excel of een van de vele Adobe-producten. Neem gerust contact met ons op voor hulp bij het kiezen en activeren van de software die het beste bij jouw behoeften past.

Apple installaties en upgrades

Is jouw Apple-apparaat nog up-to-date met de laatste vernieuwingen, of heeft het even een pauze genomen in deze tijd van constante updates? Laat ons ervoor zorgen dat jouw Apple-apparaat helemaal bij is met de nieuwste software, zodat je optimaal kunt profiteren van de laatste functies en beveiligingsverbeteringen.

Overige vragen

Heb je het gevoel dat je het hele internet hebt afgestruind op zoek naar een antwoord op je computerprobleem? Laat ons meekijken in jouw gedachten en stuur je vraag naar ons op. Bij Digitaal Actief nemen we graag de tijd om mee te denken over een oplossing voor jouw uitdaging.

Hulp op afstand

Ervaar het gemak van computerondersteuning op afstand. We kijken graag met je mee terwijl jij de touwtjes in handen hebt.