Man in Black Suit Jacket Sitting Beside Woman in Black Blazer

Zorgeloos Up-to-Date in het Digitale Tijdperk

Ons Zakelijk Digitaal Actief programma biedt een combinatie van betrokkenheid en doeltreffende dienstverlening om jouw bedrijf naar nieuwe digitale hoogten te brengen. Het omvat periodieke controles van je IT-systemen op locatie en professionele ondersteuning op afstand. Hierdoor waarborgen we niet alleen de stabiliteit en veiligheid van jouw systemen, maar reageren we ook snel op vragen of problemen, ongeacht je locatie.

Kortom, met Zakelijk Digitaal Actief bent je verzekerd van een allesomvattende aanpak voor jouw zakelijke digitale behoeften.

Alle diensten in één pakket

Ondersteuning op maat

Bij jou op locatie

Samen plannen we de periodieke controles in op momenten die het beste passen bij jouw bedrijfsactiviteiten. Deze sessies zijn niet alleen gewijd aan technische aspecten; ze bieden ook de ruimte voor algemene vragen over jouw computers, telefoons of printers. Of het nu gaat om optimalisatiesuggesties, hulp bij software-instellingen, of gewoon om meer te begrijpen over het gebruik van de digitale apparatuur, wij staan klaar om je digitale ervaring te verbeteren.

Overal digitaal

Ontdek het gemak van hulp op afstand, waarbij snelle ondersteuning binnen handbereik is, waar jij je ook bevindt. Met behulp van TeamViewer kunnen we online met je meekijken en direct assistentie bieden, zonder dat je fysiek aanwezig hoeft te zijn. Of het nu gaat om technische problemen, vragen over software-instellingen of andere digitale uitdagingen, onze hulp op afstand stelt ons in staat om snel en efficiënt te handelen.

Periodieke controles

Onze periodieke controles vormen de perfecte gelegenheid waar al onze diensten samenkomen, waaronder beveiligingschecks, software-updates maar ook de mogelijkheid om nieuwe apparaat gereed te stellen.

Veilig werken, een prioriteit voor iedereen. Wij begrijpen het belang van een ongestoorde zakelijke dienstverlening en daarom voeren wij regelmatig controles uit op virussen en malware om ervoor te zorgen dat jouw computer veilig en beschermd blijft. Onze periodieke controles gaan verder dan alleen scannen; we nemen je mee in mogelijke veiligheidsproblemen en zorgen ervoor dat jouw systeem schoon en betrouwbaar blijft

Het gebruik van de nieuwste versies van software brengt niet alleen nieuwe functies met zich mee, maar verbetert ook de veiligheid tijdens het gebruik van de software. Bij ons bieden wij uitgebreide ondersteuning voor elk softwarepakket, met als doel uw digitale omgeving compleet up-to-date te houden. We stoppen dan ook niet bij Windows of MacOS. Wij zorgen ervoor dat de programma’s die je dagelijks gebruikt, zoals Microsoft Office, Adobe-pakketten, of gespecialiseerde CAD-tekenprogramma’s, altijd bij de tijd zijn.


Of je nu kiest voor online of offline backups, wij begrijpen dat elke situatie uniek is. Daarom kijken we nauwkeurig naar jouw specifieke behoeften om te bepalen wat het beste bij je past. Of het nu gaat om de gemakken van online toegankelijkheid of de extra geruststelling van offline opslag, ons doel is om een backupoplossing te bieden die naadloos aansluit bij jouw situatie.

Een vlekkeloze digitale communicatie begint bij het beheren van emailadressen. Dit omvat het instellen van de juiste configuraties, het aanmaken en verwijderen van accounts, wachtwoordbeheer, het koppelen van aliassen en doorstuurmogelijkheden, technische ondersteuning, beveiliging, en het uitvoeren van regelmatige updates en upgrades. Met onze allesomvattende dienstverlening kan je erop vertrouwen dat jouw digitale communicatie vlekkeloos verloopt.

In deze digitale tijd waarin de printer nog steeds een belangrijke rol speelt, zorgen wij ervoor dat uw printomgeving vlekkeloos functioneert. Wij houden je printer en drivers up-to-date, zodat je moeiteloos en zonder zorgen kunt printen. Van het scannen van documenten tot het afdrukken van belangrijke informatie.

Meer weten over hoe wij je van dienst kunnen zijn?