Prijzen / tarieven

Alle prijzen op deze pagina zijn al inclusief btw. Geen extra berekeningen nodig – wat je ziet, is wat je betaalt. We houden het eenvoudig en transparant, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Een nieuwe computer kan in het begin wat wennen zijn. Programma’s lijken verdwenen en belangrijke bestanden moeten worden overgezet. Daarom helpen we graag bij het installeren van het office pakket, zorgen we voor de overdracht van belangrijke data en koppelen we het apparaat aan jouw internetverbinding. Op die manier maken we jouw nieuwe computer snel weer vertrouwd.

Heeft jouw computer last van haperingen of vertoont het kuren? We zorgen ervoor dat jij weer ongestoord kunt werken. Of het nu gaat om het oplossen van specifieke problemen of het geven van een frisse start aan jouw systeem.

Wil je een nieuwe computer gereed maken, jouw oude computer een frisse start geven of juist upgraden naar de nieuwste versie? We kunnen je hiermee helpen door een originele installatie uit te voeren. Op die manier zorgen we ervoor dat jouw apparatuur optimaal presteert en helemaal up-to-date is.

Heeft je computer weinig ruimte over of lijkt hij erg traag te werken? Geen zorgen! We maken een backup van je belangrijke bestanden en zullen vervolgens de overbodige programma’s en onnodige bestanden opschonen, met als resultaat dat jouw computer weer als nieuw aanvoelt.

Virussen, we zijn er allemaal bekend mee, maar hoe weet je zeker of jouw computer veilig is? Als je twijfels hebt over de veiligheid van jouw computer of gewoon een routinecontrole wilt uitvoeren, nemen wij graag jouw computer onder de loep. Zo zorgen we ervoor dat je met een gerust hart kunt blijven werken en surfen op het web.

In de hedendaagse wereld gebeurt bijna alles online, inclusief de aanschaf van verschillende softwarepakketten. We helpen je graag bij het verkrijgen en installeren van nieuwe programma’s, zoals Microsoft Word, Outlook, Excel of een van de vele Adobe-producten. Neem gerust contact met ons op voor hulp bij het kiezen en activeren van de software die het beste bij jouw behoeften past.

Is jouw Apple-apparaat nog up-to-date met de laatste vernieuwingen, of heeft het even een pauze genomen in deze tijd van constante updates? Laat ons ervoor zorgen dat jouw Apple-apparaat helemaal bij is met de nieuwste software, zodat je optimaal kunt profiteren van de laatste functies en beveiligingsverbeteringen.

Heb je het gevoel dat je het hele internet hebt afgestruind op zoek naar een antwoord op je computerprobleem? Laat ons meekijken in jouw gedachten en stuur je vraag naar ons op. Bij Digitaal Actief nemen we graag de tijd om mee te denken over een oplossing voor jouw uitdaging.

Heb je net een nieuwe smartphone of tablet, maar weet je niet goed waar te beginnen? Geen zorgen! Laat ons je helpen om je apparaat klaar te maken voor gebruik: we stellen Wi-Fi in, configureren je e-mail en zorgen ervoor dat je favoriete apps geïnstalleerd zijn. Zo kun je zonder gedoe genieten van je aankoop!

Heb je net een nieuwe smartphone of tablet gekocht, of twijfel je vanwege alles wat je oude apparaat in de loop der jaren heeft verzameld? Maak je geen zorgen! Laat ons je helpen door moeiteloos je contacten, fotogalerij en apps in één keer over te zetten naar je nieuwe apparaat. Zo kun je zonder gedoe genieten van je nieuwe gadget, met alle vertrouwde inhoud bij de hand.

Zin om het web te verkennen maar heb je geen idee wat je WIFI-code is? Geen zorgen! Wij staan klaar om je te helpen je apparaat te koppelen en indien nodig je WIFI-code beschikbaar te maken. Zo kun je snel en gemakkelijk aan de slag met surfen!

Staat je telefoon vol met kostbare foto’s van je kleinkinderen of heb je 10 jaar aan vakanties vastgelegd op je telefoon? Laat ons je helpen om dit veilig te stellen door een digitale kopie te maken. Zo ben je gerust dat deze bijzondere herinneringen altijd bewaard blijven.

Printers worden steeds slimmer, en hoewel dat geweldig is, worden installaties ook wat complexer dan simpelweg ‘plug and play’. We staan klaar om je te helpen jouw printer gebruiksklaar te maken en indien mogelijk te verbinden met het internet. Zo kan je zonder gedoe profiteren van alle slimme functies die jouw printer te bieden heeft.

Wil ‘even snel printen’ niet zo snel gaan als gehoopt, of Krijgt je constant foutmeldingen? Laat ons met je meekijken naar een oplossing, zodat je zonder gedoe kunt printen en scannen. We staan klaar om eventuele hindernissen uit de weg te ruimen, zodat je moeiteloos met jouw printer aan de slag kunt.

Het instellen van een e-mailadres op je apparaten is niet altijd even eenvoudig. Met de vele beschikbare apps tegenwoordig kan het erg verwarrend zijn. Daarom helpen wij je graag bij het kiezen van de juiste app en het activeren van jouw digitale post.

Of je nu Yahoo Mail, Apple Mail, ProtonMail, Zoho Mail, of een andere e-mailprovider gebruikt, wij helpen je graag bij het instellen van een nieuw e-mailaccount. Of je nu kiest voor een van de populaire e-mailproviders of specifieke functies zoekt, wij zorgen ervoor dat je moeiteloos kunt beginnen met het beheren van jouw digitale post.

Heb je het probleem dat je e-mails niet verder komen dan je eigen computer, of ondervind je problemen met het ontvangen van e-mails? Geen zorgen, we kijken graag naar jouw digitale post om ervoor te zorgen dat alles weer naar behoren werkt.

Haal het beste uit je moderne televisie! Met de overvloed aan apps van vandaag kun je precies kijken wat je wilt. Wij staan klaar om je te begeleiden bij het instellen van Netflix, Videoland, YouTube en andere handige apps. Laat ons je helpen om moeiteloos te genieten van al je favoriete content op het grote scherm.

Tegenwoordig regel je bijna alles met een app op je telefoon, zo ook veel audio-systemen. Wij helpen dan ook graag om jouw audiosysteem optimaal in te stellen en te koppelen aan het gewenste apparaat.

Hé Google, Alexa, Hoi Siri. Dit heb je vast eerder gehoord. Slimme speakers zijn leuk, maar hoe begin je eraan? Laat ons je helpen jouw slimme speaker gebruiksklaar te maken.

Netflix, YouTube, muziek en nog veel meer apps naar je tv streamen is ideaal. Dit kan allemaal met de Chromecast. We helpen je graag om deze gebruiksklaar te maken, zodat je maar één klik verwijderd bent van jouw favoriete stream.

Kijk je nog graag naar die oude videobanden of luistert je iedere vrijdagavond naar die ene CD? Wij helpen je graag om de techniek gereed te maken, zodat jij optimaal kan genieten.

Alles uit je wifi halen? We helpen je graag met het optimaal benutten van jouw router of modem. Of het nu gaat om het aanpassen van een wifi-naam en wachtwoord, of het programmeren van het juiste wifi-kanaal voor een beter signaal. Zo zorgen we ervoor dat jouw wifi-ervaring soepel en probleemloos verloopt.

Lukt het maar niet om je computer aan het internet te koppelen? Geen zorgen, we helpen je graag tot een oplossing te komen, zodat je weer zonder moeite kunt internetten.

Gaat je WIFI niet verder dan de woonkamer? Geen zorgen, wij staan klaar om je te helpen met een oplossing op maat, zodat je overal in huis kunt genieten van een sterk en betrouwbaar draadloos netwerk.

Digitaal actief

Plan vandaag nog een afspraak voor digitale vooruitgang!