E-mailHeb je moeite met het instellen van jouw e-mailadres of raak je het overzicht in je mailbox kwijt? Geen zorgen, wij staan klaar om je te helpen met het op gang brengen van je digitale post en natuurlijk om de orde in jouw mailbox te bewaren. We maken het eenvoudig, zodat je zonder stress met je e-mail voorruit kan.

E-mail instellen

Het instellen van een e-mailadres op je apparaten is niet altijd even eenvoudig. Met de vele beschikbare apps tegenwoordig kan het erg verwarrend zijn. Daarom helpen wij je graag bij het kiezen van de juiste app en het activeren van jouw digitale post.

Nieuw e-mail aanmaken

Of je nu Yahoo Mail, Apple Mail, ProtonMail, Zoho Mail, of een andere e-mailprovider gebruikt, wij helpen je graag bij het instellen van een nieuw e-mailaccount. Of je nu kiest voor een van de populaire e-mailproviders of specifieke functies zoekt, wij zorgen ervoor dat je moeiteloos kunt beginnen met het beheren van jouw digitale post.

E-mail problemen

Heb je het probleem dat je e-mails niet verder komen dan je eigen computer, of ondervind je problemen met het ontvangen van e-mails? Geen zorgen, we kijken graag naar jouw digitale post om ervoor te zorgen dat alles weer naar behoren werkt.

Hulp op afstand

Ervaar het gemak van computerondersteuning op afstand. We kijken graag met je mee terwijl jij de touwtjes in handen hebt.