Netwerk en WIFI

Loopt jouw wifi achter op de wereld? Laten we daar snel iets aan doen, wifi moet makkelijk zijn. Dit kan simpelweg beginnen met het aanpassen van je naam en wachtwoord tot het versterken van je bereik. Wij helpen je graag om je wifi-ervaring te verbeteren, zodat je zonder gedoe en snel kunt genieten van een betere draadloze verbinding.

Router / Modem instellen


Alles uit je wifi halen? We helpen je graag met het optimaal benutten van jouw router of modem. Of het nu gaat om het aanpassen van een wifi-naam en wachtwoord, of het programmeren van het juiste wifi-kanaal voor een beter signaal. Zo zorgen we ervoor dat jouw wifi-ervaring soepel en probleemloos verloopt.

WIFI problemen oplossen


Lukt het maar niet om je computer aan het internet te koppelen? Geen zorgen, we helpen je graag tot een oplossing te komen, zodat je weer zonder moeite kunt internetten.

Draadloos bereik verbeteren

Gaat je WIFI niet verder dan de woonkamer? Geen zorgen, wij staan klaar om je te helpen met een oplossing op maat, zodat je overal in huis kunt genieten van een sterk en betrouwbaar draadloos netwerk.