Televisie en radio

Tegenwoordig kijken we niet meer raar op als televisies en speakers met wifi verbonden worden. De mogelijkheden zijn enorm, maar waar begin je? Een app voor je tv of juist apps op je tv. Laat ons je helpen om de weg te vinden in deze nieuwe wereld van technologie.

Televisie instellen

Haal het beste uit je moderne televisie! Met de overvloed aan apps van vandaag kun je precies kijken wat je wilt. Wij staan klaar om je te begeleiden bij het instellen van Netflix, Videoland, YouTube en andere handige apps. Laat ons je helpen om moeiteloos te genieten van al je favoriete content op het grote scherm.

Audiosysteem instellen

Tegenwoordig regel je bijna alles met een app op je telefoon, zo ook veel audio-systemen. Wij helpen dan ook graag om jouw audiosysteem optimaal in te stellen en te koppelen aan het gewenste apparaat.

Slimme speaker instellen

Hé Google, Alexa, Hoi Siri. Dit heb je vast eerder gehoord. Slimme speakers zijn leuk, maar hoe begin je eraan? Laat ons je helpen jouw slimme speaker gebruiksklaar te maken.

Chromecast activeren

Netflix, YouTube, muziek en nog veel meer apps naar je tv streamen is ideaal. Dit kan allemaal met de Chromecast. We helpen je graag om deze gebruiksklaar te maken, zodat je maar één klik verwijderd bent van jouw favoriete stream.

Overige apparaten instellen

Kijk je nog graag naar die oude videobanden of luistert je iedere vrijdagavond naar die ene CD? Wij helpen je graag om de techniek gereed te maken, zodat jij optimaal kan genieten.