Website laten maken Zwijndrecht

Jouw eigen website

Ben jij een onderneming in Zwijndrecht en wil jij een website laten maken, Eén die jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt? Bij Digitaal Actief maken we websites die een onvergetelijke eerste indruk maken op jouw klanten. Onze websites zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook SEO-vriendelijk en mobielvriendelijk. Of je nu een zakelijke website nodig hebt of een effectieve leadgenerator zoekt. Laat Digitaal Actief jouw website maken in Zwijndrecht!

Snel een nieuwe website laten maken in Zwijndrecht en makkelijk in beheer

Wil je snel een nieuwe website laten maken in Zwijndrecht die ook nog eens makkelijk te beheren is? Bij Digitaal Actief zorgen we ervoor dat je binnen 10 werkdagen na het intakegesprek het eerste concept kunt zien. Samen bespreken we de puntjes op de i, zodat jij snel digitaal online kunt komen!

Wanneer je website live is, wil je natuurlijk niet stil blijven staan. Je projecten lopen door en deze wil je delen met de wereld. Daarom maken we onze WordPress websites gebruiksvriendelijk en zo eenvoudig mogelijk, zodat jij zelfstandig updates kunt doorvoeren en content kunt aanvullen. Wil je deze kostbare tijd liever aan iets anders besteden? Geen probleem, wij kunnen het websitebeheer ook volledig van je overnemen.

Stap 1: Intakegesprek

We bespreken jouw wensen, doelen en visie voor de website.

Stap 2: Voorstel en Offerte

Op basis van het intakegesprek stellen we een voorstel en offerte op.

Stap 3: Conceptontwerp

Binnen 10 dagen presenteren we een eerste conceptontwerp.

stap 4: Feedbackronde

We verzamelen jouw feedback en maken de nodige aanpassingen.

Stap 5: Lancering

Jouw website gaat live en we zorgen voor een soepele lancering.

Stap 6: Nazorg en Onderhoud

We bieden ondersteuning na de lancering en kunnen het onderhoud overnemen als je dat wilt.

Werkwijze website laten maken Zwijndrecht

Bij Digitaal Actief volgen we een gestructureerde aanpak om jouw website perfect af te stemmen op jouw wensen en doelen. Onze methode bestaat uit zes stappen, waardoor je zeker weet dat jouw website volledig aan je verwachtingen voldoet. 

Wil je meer weten over onze werkwijze voor het laten maken van een website in Zwijndrecht? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Onze pakketten

Bij Digitaal Actief bieden we verschillende pakketten aan om aan de behoeften van elk bedrijf te voldoen.

Startpakket
€399
 • Eén pagina met alle essentiële informatie
 • Responsief design
 • Contactformulier
 • SEO-optimalisatie
 • Gebruiksvriendelijk CMS
Website compleet
€799
 • Tot 10 pagina’s
 • Responsief design
 • SEO-optimalisatie
 • Contactformulier, Google Maps integratie, en nieuwsbrief inschrijving
 • Gebruiksvriendelijk CMS met training
Maatwerk Website
 • Onbeperkt aantal pagina’s
 • Uniek en volledig op maat gemaakt design
 • SEO-optimalisatie
 • Contactformulier, Google Maps integratie, en nieuwsbrief inschrijving
 • Gebruiksvriendelijk CMS met training
 • Onderhoud en updateservice

Zij waren je al voor

Klik op het project om de volledige website te zien.

WEBSITE LATEN MAKEN Zwijndrecht

Veelgestelde Vragen over een Website laten maken Zwijndrecht

Wij streven ernaar om binnen 10 dagen na het intakegesprek een eerste concept te presenteren. De totale doorlooptijd hangt af van de complexiteit van de website en de snelheid van de feedbackrondes.

De kosten variëren afhankelijk van het pakket dat je kiest en de specifieke wensen die je hebt. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde offerte.

Bij Digitaal Actief bieden we ervaring, klantgerichtheid, gebruiksvriendelijke oplossingen en een volledige service van ontwerp tot onderhoud.

Voor het starten van je project hebben we informatie nodig over jouw bedrijf, doelgroep, gewenste functionaliteiten, stijlvoorkeuren en eventuele voorbeelden van websites die je aanspreken.

Na de presentatie van het eerste concept kun je feedback geven. We verwerken deze feedback en maken de nodige aanpassingen.

Ja, we bieden nazorg en onderhoudsdiensten aan. Dit kan variëren van het uitvoeren van kleine updates tot het volledig beheren van je website.

Absoluut. Onze websites zijn gebouwd met een gebruiksvriendelijk CMS, zodat je eenvoudig zelf content kunt toevoegen en wijzigen. We bieden ook training aan om je hiermee vertrouwd te maken.

Onze pakketten variëren in het aantal pagina’s, functionaliteiten en mate van maatwerk. Het Startpakket is ideaal voor kleine bedrijven, terwijl de Maatwerk Website geschikt is voor uitgebreide, volledig aangepaste websites.

Wij integreren SEO-best practices in het ontwerp en de ontwikkeling van je website. Dit omvat onder andere snelle laadtijden, mobiele responsiviteit, en geoptimaliseerde content.

Ja, ons Maatwerk Website pakket kan e-commerce functionaliteiten omvatten, zoals een geïntegreerde webshop, productbeheer en veilige betalingssystemen.

Geen probleem. Wij kunnen altijd extra functionaliteiten toevoegen of wijzigingen aanbrengen aan je website. We bespreken je wensen en maken een plan voor de implementatie.

Wij zorgen voor een veilige website door gebruik te maken van de nieuwste beveiligingstechnieken, regelmatige updates en back-ups. We kunnen ook een SSL-certificaat installeren voor een veilige gegevensoverdracht.

We werken nauw samen met onze klanten en passen ons proces aan om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het eindresultaat. Indien nodig, blijven we aanpassingen maken totdat je volledig tevreden bent.

Onze betalingsvoorwaarden zijn afhankelijk van het project en het gekozen pakket. Meestal werken we met een aanbetaling bij de start en een slotbetaling bij voltooiing van het project.